Povestea mea

Photographer

Mark Fazakas

...cine sunt eu?

Mă numesc Mark si sunt fotograf de evenimente de mai bine de 6 ani, în toți acești ani am avut ocazia sa fiu prezent la cele mai importante evenimente din viață oamenilor. Am avut ocazia să-i văd cu adevărat FERICITI, ocazia de a fi alături de ei în cele mai frumoase momente din viața lor. Imi place mult spontaneitatea, sa surprind momentele unice, reacțiile de moment, consider ca în timp, aceste momente vor fi cele care vor avea impact. Ideea ca pot și am șansă sa fotografiez cele mai importante evenimente din viața voastra, mă încântă și mă împlinește pe plan personal, iar mai apoi pe plan profesional.Iubesc sa lucrez cu oamenii,iubesc ca am șansa de a imortaliza și cele mai sincere emoții trăite de voi. Aștept cu nerăbdare sa ne cunoaștem și sa scrie împreună povestea voastră.

Mark, esti un om talentat si minunat! Iti multumim din suflet pentru rabdare, profesionalism si tot efortul depus! Ai surprins momente unice si neasteptate! Iti suntem recunoscatori pentru absolut tot! Pozele au iesit mai mult decat perfecte! ❤️ |O sa te recomand cu tot dragul si de acum incolo, pentru cei care isi doresc amintiri de neuitat, tu esti omul potrivit!

Norbert & Ewelyn

Feedback de la clienti

Márk ne-a inspirat incredere inca din prima zi in care ne-am cunoscut. In timpul sedintelor foto isi arata entuziasmul pentru fiecare cadru reusit si totul s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa, ca intre prieteni, de aceea am fost relaxati desi era prima data cand experimentam acest lucru. A surprins cele mai frumoase si emotionante momente. In fiecare poza se regasesc imaginatia, pasiunea si profesionalismul. Datorita tie o sa pastram cele mai frumoase amintiri si vom putea retrai emotiile din ziua nuntii de fiecare data cand le vom revedea. Am fost norocosi ca te-am gasit si ca ai fost alaturi de noi. Il recomandam cu drag tuturor celor care isi doresc sinceritate in fotografiile lor, sa ramana cu momentele, intamplarile si emotiile asa cum au fost ele, autentice, fara masti, regizari sau presiune. Felicitari pentru tot ce faci!

Reka & Attila

Pozele au iesit super faine, Mark s-a implicat pe toata durata nuntii si a facut sa para totul atat de usor. A fost o placere sa lucram cu el si ne-am distrat foarte tare la sesiunea foto. Felicitari Mark!

Hedi & Tibor

Follow Me on Instagram

@markfazakas.ro

It seems that you haven't connected with your Instagram account

© 2021 Copyright - Mark Fazakas

Close

Iubesc sa lucrez cu oamenii, iubesc ca am șansa de a imortaliza și cele mai sincere emoții trăite de voi. Aștept cu nerăbdare sa ne cunoaștem și sa scrie împreună povestea voastră.

 

Instagram

@ markfazakas.ro

Follow Me

contact@markfazakas.ro