Tutorial Printuri

În cazul în care nu știi cum să-mi trimiți fotografiile pentru album/print/tablou ți-am pregătit acest mic tutorial prin care îmi doresc ca tu sa reusesti sa încarci pozele într-un mod corect.

Urmează pașii de mai jos și sigur vei reusi.
1. Faci un folder nou, oriunde pe calculator, de preferat pe Desktop ca să-ți fie mai ușor să-l găsești.
2. În folderul nou pe care l-ai creat, vom crea încă 3 foldere. ( Primul folder îl denumim Album, al doilea Print, al treilea Tablou)
3. Acum începem sa selectam fotografiile dorite pentru fiecare folder în parte.
* În cazul în care o fotografie o vrei și la print dar și în album, dai click dreapta pe fotografia dorita și apeși Copy, iar ulterior Paste în folderul dorit, așa vei avea fotografia în ambele foldere.*
4. După ce am terminat de selectat fotografiile, arhivam folderul principal, cel care conține toate 3 foldere. ( Click dreapta și apeși Arhivează)
5. După ce l-ai arhivat, vei merge pe www.wetransfer.com, exact ca în poza de mai jos, apeși pe acele 3 puncte și vei selecta varianta LINK și îl încarci acolo, ulterior îmi trimiți link-ul generat. ( În fotografiile de mai jos vei vedea cum trebuie făcut pe acest site. E simplu, nu te stresa ! 🙂

Follow Me on Instagram

@ markfazakas.ro

Close

Iubesc sa lucrez cu oamenii, iubesc ca am șansa de a imortaliza și cele mai sincere emoții trăite de voi. Aștept cu nerăbdare sa ne cunoaștem și sa scrie împreună povestea voastră.

 

Instagram

@ markfazakas.ro

Follow Me

contact@markfazakas.ro